Fotoboek maken? Bekijk onze fotoalbum beoordelingen

In de fotoalbum vergelijking van 2012, 2013, 2014, 2015 hebben wij een groot aantal aanbieders op diverse criteria beoordeeld. Ook dit jaar is deze uitgebreide fotoalbum test weer uitgevoerd. Bekijk onze recensies per aanbieder. Wilt u ook een beoordeling achterlaten? Ook dat is mogelijk. Onderaan onze beoordeling per aanbieder kunt u uw reactie en ervaringen bij het fotoboek maken achterlaten.

De volgende aanbieders zijn door ons getest in de fotoboek test 2016, 2015 of in 2014. Let op: de beoordelingen van de test van 2018 staan hier (nog) niet bij.

 

Voor iedere aanbieder zijn wij begonnen met fotoboek maken en hebben wij aan de hand van de software, website en het ontvangen fotoalbum onze recensie opgesteld. De uitkomsten van deze fotoalbum vergelijking hebben wij in een bestand samengevat en per criterium gescoord, waardoor een totaalbeoordeling mogelijk was. Voor ons was dit de enige manier om een neutrale en niet-bevooroordeelde fotoboek test te doen. Dit is dan ook het grote verschil tussen Vergelijk Fotoboek maken en diverse andere websites die u op internet vinden kunt.