MyPhotofun: nette 7e plek

Uitstekende prijzen en een redelijk goede kwaliteit. Topcombinatie?

MyPhotofun fotoalbum: gemiddeld goed fotoboek

MyPhotofun 2015 beBent u op zoek naar een gemiddeld goed fotoboek, waar u een gemiddelde prijs voor betaalt? Dan is MyPhotofun een goede keuze, het is een van de aanbieders met behoorlijk handige fotosoftware. Indien u hier nog weinig ervaring mee heeft kunt u er waarschijnlijk goed mee uit de voeten. De software blinkt niet uit in gebruiksvriendelijkheid of aantal mogelijkheden, maar scoort over de gehele linie heel redelijk. U bestelt op die manier een prima fotoboek bij MyPhotofun, waar u in ieder geval niet teveel voor betaalt. Want MyPhotofun blijkt op Foto.com na, de goedkoopste aanbieder in de fotoalbum test.

Diverse formaten en keuzemogelijkheden voor de kaft

U kunt bij MyPhotofun een fotoboek maken in verschillende formaten, in totaal is er keuze uit 9 verschillende afmetingen. Bent u op zoek naar een klein fotoboek van 21 x 21cm, of zoekt u aan de andere kant naar een groter boek waarin u meerdere foto’s op een pagina kunt plaatsen? Dan zult u slagen bij MyPhotofun. U kunt tevens zelf bepalen hoe de kaft van het fotoalbum bij MyPhotofun eruit komt te zien. Wilt u gebruik maken van een harde of een zachte kaft, een leren cover of een mooie foto op de cover en een boek met een spiraal? Er is keuze genoeg bij MyPhotofun.

Prima service en redelijk goede kwaliteit

MyPhotofun 2015 be 2De service van MyPhotofun is goed in orde. Wij probeerden deze op meerdere manieren uit. Zo ontvingen wij er vlot een antwoord op onze vragen. U kunt met MyPhotofun op een aantal verschillende manieren contact opnemen. De online hulpmiddelen zijn niet zo uitgebreid als elders.

De kwaliteit van de foto’s in het fotoboek is goed te noemen. Er zijn weliswaar aanbieders met een wat betere kwaliteit, maar het ontloopt elkaar niet veel. We geven de kwaliteit van de afdrukken een iets boven gemiddelde score. U moet bij MyPhotofun niet de allerhoogste kwaliteit hoeft te verwachten. Desalniettemin zorgt MyPhotofun voor een net fotoboek, waar de meeste gebruikers zeer tevreden mee zullen zijn.

Kosten voor een fotoboek bij MyPhotofun

De kosten voor een MyPhotofun fotoboek zijn niet al te hoog. Het is in een aantal gevallen één van de meest voordelige aanbieders die er zijn. U betaalt een lage prijs, waarvoor u dus een boek van een redelijk goede kwaliteit ontvangt. Wat dat betreft heeft MyPhotofun de zaken goed in orde.

Wilt u een goed fotoboek bestellen voor een lage prijs? Dan kunt u prima een fotoboek maken bij MyPhotofun. De software is handig, de levertijd prima en de prijzen laag. Ga naar de site van MyPhotofun