TicTacPhoto: goede kwaliteit

Kwaliteit komt tegen een prijs. En die prijs is bij TicTacPhoto vrij hoog

TicTacPhoto fotoboek

Prima kwaliteit, fraai papier, maar wel prijzig

TicTacPhoto was vorig jaar nieuw in onze test. Wij zijn erg blij dat we deze aanbieder ook dit jaar weer hebben kunnen TicTacPhoto 2 bebeoordelen. Want men levert een kwalitatief uitstekend boek. Er was slechts één probleem: men is aanzienlijk duurder dan andere aanbieders en is daardoor relatief laag in de test geeindigd.

Cover en hoge kwaliteit papier

U heeft bij TicTacPhoto uiteraard de keuze uit verschillende soorten covers voor het fotoboek, zoals een kaft van linnen of leer, een harde of een zachte kaft en een fotoboek met een spiraal. Het papier in het fotoboek van TicTac Photo is van een uitzonderlijke kwaliteit. U kunt er standaard rekenen op papier met een gewicht van 250 gram. Dit betekent dat de pagina’s met foto’s op een heel degelijke en luxe wijze aanvoelen. Men leverde ons een fotoboek van uitstekende kwaliteit. De afdrukken waren bovengemiddeld goed, al lieten ze enkele kleine steekjes vallen ten opzichte van de ware top binnen onze test.

Deze kwaliteit komt in het geval van TicTacPhoto letterlijk met een prijs, namelijk de kosten voor het maken van een fotoboek.

Hoge kosten voor een fotoboek bij TicTac Photo

De prijzen voor de standaard fotoboeken bij TicTacPhoto liggen relatief hoog. Dat geldt met name voor de grotere formaten fotoboeken (30×30, 40×30 en 30×21). Daarnaast kunt u lang niet alle fotoboeken bestellen. Zo is een platliggend fotoalbum niet mogelijk. Ook de verzendkosten zijn er behoorlijk en het kost bijvoorbeeld €1 om 2 pagina’s aan het fotoboek toe te kunnen voegen. Op het moment dat u de standaard 20 pagina’s uit wilt breiden naar maximaal 120 pagina’s kunnen de kosten voor het fotoboek bij TicTacPhoto dus flink oplopen.

Goede service bij TicTac Photo

TicTacPhoto bood ons een uitstekende service bij het bestellen van een fotoboek. Heeft u weinig ervaring met het maken van een fotoboek en wenst u daarbij wat ondersteuning? Dan is het een uitstekend idee om gebruik te maken van de diensten van TicTacPhoto.

Software van TicTac Photo

De software voor het fotoboek van TicTacPhoto is een leuk programma dat gebruiksvriendelijk is. Er staan diverse lay-outs en achtergronden tot uw beschikking. Ook kunt u een eigen foto als achtergrond kiezen. Het aantal mogelijkheden voor fotobewerking is er behoorlijk groot. De software van TicTacPhoto scoort wat ons betreft een ruime voldoende, met name dankzij de eenvoud waarmee u er voor de eerste keer mee kunt werken.

Wilt u een fotoboek bestellen en rekenen op een goede service en goede kwaliteit van het papier? Dan vormt TicTac Photo wellicht een goede keuze. Ga naar de site van TicTacPhoto