Fotoalbum maken bij Fotoalbum.be

Een fotoalbum maken bij Fotoalbum.be is een aanrader

Wij doen deze fotoalbum test nu voor het 5e jaar op rij en zijn opnieuw uitermate te spreken over Fotoalbum.be. Men levert een uitstekende kwaliteit voor hun fotoboeken en dat laat zich terugvinden in de derde plaats in onze fotoboek vergelijking. In Nederland won het bedrijf een onderscheiding van de Consumentenbond voor haar fotoboek. Wilt u een fotoalbum maken bij Fotoalbum.be dan zult u niet teleurgesteld zijn.

Fotoalbum.be en CEWE: een goede combinatie

Fotoalbum.be maakt gebruik van de CEWE software. Hoewel niet origineel is dit een veilige keuze, want deze Duitse fabrikant levert uitstekende software. De lay-out mogelijkheden zijn gigantisch, er zijn talloze achtergronden en opmaakmogelijkheden te vinden en bovendien werkt een en ander ook nog eens erg makkelijk. De gebruiksvriendelijkheid van het programma is super. Leuke optie van het programma is de mogelijkheid om het formaat van het fotoboek tussentijds te wijzigen. Ook het wisselen/verplaatsen van foto’s en pagina’s werkt eenvoudig.Fotoalbum maken

Fotoalbum maken tegen goede kwaliteit

Fotoalbum.be verrast ons niet meer met haar kwaliteit. Wij bestellen al jaren fotoboeken bij Fotoalbum.be en zijn eigenlijk altijd erg tevreden. De boeken worden redelijk snel geleverd en de kwaliteit is altijd goed. Dit jaar kozen wij voor een platliggend fotoalbum met enkele mooie foto’s van een vakantie.

Service: foutje in het webformulier

Net als bij de andere aanbieders hebben wij ook bij Fotoalbum.be getest hoe snel men reageert op een vraag. Dit viel ons echter tegen. Niet omdat we geen reactie kregen, maar omdat het formulier op de website niet bleek te werken. Gelukkig was men telefonisch wel bereikbaar en kregen wij een goed antwoord op onze vraag.

Fotoalbum vergelijking op prijs

Fotoalbum.be heeft haar hoge positie in de fotoboek test niet in  hoge mate te danken aan de fotoboek prijzen. Want deze zijn over het algemeen wat duurder dan bij de meeste andere aanbieders. Gelukkig wordt dit ten dele gecompenseerd omdat men geen verzendkosten rekent voor haar Belgische klanten. Een fotoboek maken blijft daarmee prima te doen.

Al met al zijn wij net als andere jaren erg tevreden over Fotoalbum.be. Men levert goede kwaliteit, tegen redelijke prijzen met een uitstekend fotoboek programma.

Benieuwd naar andere fotoboek beoordingen? Bekijk deze hier.