PosterXXL: goede 11e plek

Goede prijzen, snelle service en redelijke software

PosterXXL fotoalbum: goede prijs en service

PosterXXL is een nieuwe aanbieders in de fotoalbum test 2015. Het PosterXXL fotoboek hadden wij dus ook nog niet eerder beoordeeld. Reden te meer om eens nader te kijken naar deze aanbieder in onze vergelijking. Daaruit blijkt dat PosterXXL een redelijk goed boek levert, tegen een prima prijs.

Prijzen PosterXXL fotoalbum

Het PosterXXL fotoalbum is gunstig geprijst. Van alle aanbieders die wij hebben vergeleken is men een van de goedkoopste. Weliswaar zijn er enkele aanbieders die goedkoper zijn, maar wat prijs betreft kunt u bij PosterXXL geen verkeerde keuze maken. Dat geldt overigens met name voor de fotoboeken zonder hoogglans papier. Kiest u een boek met hoogglans, dan betaalt u wel wat meer dan bij andere aanbieders.

Kwaliteit PosterXXL fotoboek

Toen wij het PosterXXL fotoalbum bestelden wisten we niet zo goed wat we moesten verwachten. 7 dagen later was dat al heel anders, want toen kregen we het fotoboek in huis. Wij en de mensen die de fotoboeken beoordeelden waren tevreden over de afwerking en de foto’s, al hebben we in onze test zeker wel fotoboeken gezien die beter van kwaliteit waren. Toch is de prijs-kwaliteitverhouding prima.

Service Poster XXLPoster xxl review 4 be

Waar PosterXXL ons verrast is op het gebied van service. Men reageert namelijk uitermate snel en correct op klantvragen. Prima en een geruststellend gevoel.

Software voor het fotoboek maken

PosterXXL levert een softwarepakket dat zowel online als offline beschikbaar is. Wij raden u de offline (download) variant aan, want deze is qua opties veel completer dan de online variant. Nadeel is dat deze alleen beschikbaar is voor Windows.

Wilt u een fotoboek maken en eens een nieuwe aanbieder proberen? Dan is Poster XXL wellicht een optie. Klik hier voor de site van PosterXXL