Foto.com: prijsvechter

Absolute prijsstunter, maar kwalitatief ook iets minder

Foto com 2015 be 1Foto.com fotoalbum: goedkoop, maar kwalitatief wat minder

De absolute winnaar als het gaat om de prijzen van een fotoboek is Foto.com. Vrijwel alle formaten fotoboeken zijn bij deze aanbieder goedkoper dan bij de rest van de aanbieders uit onze test. Daar tegenover staat dat men ook kwalitatief een iets minder fraai boek levert dan andere aanbieders. Wat weegt zwaarder?

Foto.com, formaten fotoboeken, levertijd en software

Foto.com biedt u 11 verschillende formaten fotoboeken en is op dat gebied een van de aanbieders met het grootste assortiment. De levertijd is er niet bijzonder lang. Wij bestelden namelijk een fotoboek en kregen deze in 6 dagen al thuis. Verder kunt u bij Foto.com rekenen op redelijke software om een fotoboek te maken. De software van Foto.com is toegankelijk te noemen, maar blinkt niet uit qua mogelijkheden. U heeft er relatief weinig mogelijkheden om foto’s te bewerken en ook op het gebied van tekstbewerking is het geen hoogvlieger. Het is relatief lastig om foto’s toe te voegen en u kunt bijvoorbeeld geen schaduw of paginanummers toevoegen.

Redelijke service en zeer scherpe prijzen

We hebben een fotoboek bij Foto.com besteld en kregen redelijk snel een antwoord op de vragen die we de klantenservice stelden. Verder is men qua service beperkt. Men biedt na het fotoboek maken wel de opties om een fotoboek online te delen. Wilt u een fotoFoto com 2015 be kopieboek maken en daar vooral niet teveel voor betalen? Dan zit u bij Foto.com helemaal goed. U kunt bij Foto.com gratis een fotocover toevoegen en ook de prijzen van de standaard boeken zijn er zeer scherp te noemen. Vooral wanneer u een fotoalbum wilt maken met veel bladzijdes, dan bent u bij Foto.com aan het juiste adres.

Redelijke kwaliteit van het papier, de kaft en de foto’s

De kwaliteit van het papier is redelijk tot goed, het papier in het fotoboek van Foto.com is met een gewicht van 170 gram net wat lichter dan bij de meeste aanbieders. Dit betekent dat het wat minder luxe en degelijke lijkt dan bij andere aanbieders. Ook zijn de foto’s niet zo mooi als dat we bij andere partijen hebben gezien. Wellicht hoort dat dus bij de keuze voor een (veel) goedkoper fotoboek.

Met betrekking tot de kaft kunt u kiezen uit een harde of een zachte kaft. U kunt er helaas geen gebruik maken van linnen of leer.

Al met al is Foto.com niet een van de aanbieders waar u het mooiste fotoboek kunt maken, maar betaalt u er wel een zeer scherpe prijs. Als prijs doorslaggevend is, dan is Foto.com een prima optie. Is de prijs-kwaliteitsverhouding belangrijk, dan kunt u wellicht beter naar FotofabriekFotogoed of MyPhotofun kijken.