myphotobook: naar tevredenheid

Redelijke score op kwaliteit, prijs, service en software. Wel een lange levertijd

myphotobook fotoalbum: overal gemiddeld

MyPhotobook review logo be Een van de nieuwste aanwinsten in de fotoboek vergelijking is myphotobook. Het myphotobook fotoalbum is door ons vergeleken met de andere aanbieders. Wat opvalt is dat myphotobook op geen enkel onderdeel excelleert, maar ook op geen enkel onderdeel onder de maat presteert. Dat heeft als voordeel dat een myphotobook fotoalbum maken een veilige keus is, maar dat men zich nergens onderscheid en dus wat lager in onze test eindigt.

Assortiment myphotobook

Het assortiment waar u uit kunt kiezen bestaat uit 7 formaten fotoboeken, waarbij u voor de meeste boeken kunt kiezen uit een afwerking in softcover, hardcover, spiraalbinding, linnen en (kunst)leer. Het maken van een platliggend boek is ook mogelijk. Wat wij erg positief vinden, is dat het fotoboek uit te breiden is tot liefst 250 pagina’s.

Prijs myphotobook fotoalbum

Als u een fotoboek maken wilt bij myphotobook, dan kan het handig zijn om u eerst goed te verdiepen in de prijs. Deze verschilt namelijk behoorlijk, afhankelijk van het type boek en afwerking u kiest. Zo is het 21x21cm fotoboek van 24 bladzijden best gunstig geprijsd voor €19,95. Wij testen echter de prijzen met wat meer bladzijden, zodat we ook echt alle aanbieders kunnen vergelijken. Wanneer we het boek vergelijken met andere aanbieders en het aantal bladzijden aanpassen naar 36, dan zijn er plots een aantal partijen die goedkoper zijn. Datzelfde MyPhotobook review begeldt voor een afwerking in hoogglans. Kiest u voor de standaard 24 pagina’s, dan is men best goedkoop. Neemt u meer pagina’s, dan zijn andere partijen goedkoper, al is men voor de kleinere formaten fotoboeken nog steeds prima geprijsd.

Software myphotobook

De software vanmyphotobook  is zowel voor Windows, als voor Mac beschikbaar. Qua opties kunt u dit pakket vergelijken met de software van Big Freddy en Henzo. Dat wil zeggen dat het een prima pakket is, maar dat er nog wel wat handige functies missen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het slepen van foto’s van het ene naar het andere fotokader en aan spellingscontrole. Ook zijn de mogelijkheden tot fotobewerking/aanpassing summier. Wat wij positief vinden is de eenvoud waarmee u het format boek tussentijds kunt aanpassen en het grote aantal pagina-indelingen.

Levertijd en kwaliteit myphotobook fotoboek

Na het maken van het fotoalbum zijn we overgegaan tot bestellen. Daarbij valt te vermelden dat wij niet zo tevreden waren over de levertijd van het fotoboek. Wij moesten namelijk meer dan twee weken wachten totdat het boek bij ons bezorgd werd. Dat is aanmerkelijk langer dan bij alle andere aanbieders in onze vergelijking. Dat kan natuurlijk toeval of domme pech zijn, maar myphotobook geeft op de eigen site aan dat de levertijd 7-8 werkdagen, exclusief verzending is.

De kwaliteit van het fotoalbum dat wij ontvingen is redelijk goed te noemen. Wat opvalt is dat bij de diverse beoordelingen aangegeven wordt, dat het boek netjes afgewerkt is. De foto’s zijn echter wat minder fraai en soms wat donkerder afgedrukt, dan bij diverse andere aanbieders.

Wilt u een fotoalbum maken bij myphotobook ? Wij zijn redelijk tevreden over deze aanbieder. Op de levertijd na, scoort men op alle onderdelen een voldoende. Klik hier voor de site van myphotobook