Albelli fotoboek beste kwaliteit

 

Uitstekende kwaliteit. Wel wat prijziger

 

Albelli fotoboek maken

 

Albelli fotoboek: beste kwaliteit uit de test

Albelli is ook dit jaar weer één van de partijen die zeer goed uit onze fotoalbum test 2016 komt. Albelli zwembadDat komt met name door de goede score op het onderdeel kwaliteit. Ons panel was unaniem. Albelli levert een fraai fotoboek. Dat de prijs voor een fotoboek wat hoger ligt dan bij bijna alle andere aanbieders maakt dat men niet mee doet voor de winst in de test. Men presteert verder uitstekend met als gevolg een knappe 3e plek.

Albelli fotoboek: de kwaliteit

Zoals gezegd is de kwaliteit van Albelli één van de belangrijkste redenen voor de 3e positie in onze fotoalbum test. Wij bestelden bij 26 aanbieders en fotoboek en vergeleken deze op diverse kwaliteitscriteria. Dat deden we met een tiental bezoekers van onze website die afzonderlijk van elkaar de fotoboeken beoordeelden. Vrijwel iedereen was het erover eens dat Albelli een mooi fotoboek levert, met fraaie kleuren, goede huidtinten en een zeer nette afwerking.

Prijzen voor een Albelli fotoboek

De belangrijkste reden dat een hogere positie in onze fotoalbum test 2016 niet haalbaar was voor Albelli is de prijs die men vraagt voor de fotoboeken. Deze is namelijk hoger dan bijna alle aanbieders in onze test voor een vergelijkbaar boek vragen. Toch kan het goed zijn om de Albelli kortingsacties in de gaten te houden. Deze zijn meestal erg goed. Klik hier voor de actuele Albelli korting.

De levertijd en service van AlbelliAlbelli paddestoel

We moeten het Albelli nageven: men levert haar fotoboeken snel. Het duurde namelijk maar 5 dagen voordat we het fotoboek thuis ontvingen. Naast de levertijd testten we ook andere criteria op het gebied van service. Men was snel en correct in het beantwoorden van vragen via telefoon, e-mail en chat en daarmee presteert men dus goed.

De software van Albelli

Wil je een Albelli fotoboek maken, dan adviseren wij u om de handige software te downloaden. Deze is zeer gebruiksvriendelijk en goed qua opties. Op het gebied van fotobewerking zijn de opties wat beperkter, maar wanneer u een Windows computer heeft kunt wel handige plugins downloaden en installeren.

Conclusie Albelli fotoboek

Door de goede kwaliteit, de prima software, snelle levertijd en goede service weet Albelli een derde plek in onze fotoboek vergelijking te bemachtigen. De prijs valt ons een beetje tegen, maar daar kan je over discussiëren. Het is maar net of u dit op vindt wegen tegen de kwaliteit die u krijgt. Wat ons betreft kunt u dan misschien beter naar Fotofabriek gaan, maar de trouwe Albelli klant zal zeker blijven. Start nu met het maken van uw Albelli fotoboek