Binqy: laatste plek

Matige service, weinig keuze en hoge prijzen

Binqy helaas laatste in de fotoalbum test

Vorig jaar scoorde het Binqy fotoboek niet erg hoog in onze test. Ook dit jaar is dat het geval. Men levert best een goed fotoboek, maar de matige service en de hoge prijzen zorgen ervoor dat men niet hoog eindigt.

Binqy kwaliteit

IMG_3953Een Binqy fotoboek is door ons bekeken in de fotoalbum test 2015. Daarbij valt op dat men best een redelijk goed fotoboek biedt. De foto’s zijn van een goede kwaliteit, al laat Binqy hier wel wat liggen ten opzichte van een aantal andere aanbieders. Het fotoboek van Binqy weet nergens echt in uit te blinken, maar is aan de andere kant ook zeker niet onder de maat.

Tegenvallende service

Onze ervaring ten aanzien van de service van Binqy valt ons heel erg tegen. Zo hebben wij diverse malen getracht contact te zoeken met de klantenservice, maar krijgen wij geen enkele respons. Erg jammer en een gemiste kans.

Weinig mogelijkheden voor de omslag

U heeft bij Binqy helaas weinig diverse mogelijkheden voor de omslag. Momenteel biedt men alleen het HD hardcover fotoboek in een viertal formaten aan. Dit terwijl het assortiment vorig jaar een stuk breder was.

Prijs van de fotoboeken bij Binqy

Waar Binqy vorig jaar nog een van de goedkoopste aanbieders was, is men dit jaar dankzij een inperking van het assortiment een van de duurste aanbieders in onze test. Heeft u een groot aantal foto’s die u graag samen op de pagina’s wilt plaatsen? Dan is het de moeite waard om goed te kijken naar het aanbod van Binqy. Men biedt een standaard prijs en een standaard aantal pagina’s. Per 2 pagina’s uitbreiden is niet mogelijk.

Redelijk handige software met aantal mogelijkheden

De software van Binqy is redelijk handig, al zult u mogelijk wat ondersteuning nodig hebben indien u hier nog geen ervaring mee hebt. Het is niet de meest gebruiksvriendelijke software, maar na wat oefening kunt u er goed mee uit de voeten. Het aantal fotobewerkingsmogelijkheden is er niet al te groot, al kunt u voldoende bewerken om een mooi fotoboek te maken.

Wilt u een eenvoudig fotoboek maken van degelijke kwaliteit? Dan is Binqy zeker een optie. Er zijn echter aanbieders die beter uit onze test komen.