Photobox: 14e vanwege een wat hogere prijs

Prima kwaliteit en online software, helaas wel een hogere prijs

Photobox, goede kwaliteit, maar wel prijzig

Photobox 4be Het Photobox fotoalbum is ook dit jaar weer een van de boeken die wij hebben getest in onze fotoboek vergelijking. Men doet het net als voorgaande jaren op kwaliteit prima, maar eindigt wat lager vanwege de hogere prijzen.

Hoge kosten voor een fotoboek bij Photobox

Wilt u een fotoboek maken bij Photobox? Houd er dan rekening mee dat de kosten er behoorlijk hoog liggen, zowel voor de standaard fotoboeken als met de aanvullende opties en mogelijkheden. U betaalt er onder andere €1,80 om 2 pagina’s aan het boek toe te voegen, waardoor het uitbreiden van de standaard 26 pagina’s tot maximaal 100 pagina’s behoorlijk in de papieren kan lopen. Ook de verzendkosten liggen met €6 boven het gemiddelde, waardoor Photobox in ieder geval niet de meest voordelige aanbieder is.

Goede foto’s en uitstekende service

We hebben een fotoalbum besteld bij Photobox en zijn aan de andere kant wel erg te spreken over de kwaliteit van de foto’s en vooral de goede service. De kwaliteit van de foto’s is bovengemiddeld te noemen, al zal de professionele gebruiker waarschijnlijk kiezen voor andere aanbieders. De service is wel van Photobox 2 be kopieeen zeer hoog niveau, het is er goed mogelijk om contact op te nemen, bijvoorbeeld via de chat. Heeft u weinig ervaring met het maken van een fotoalbum of fotoboek? Dan weet u bij Photobox in ieder geval zeker dat u er niet alleen voor staat.

Assortiment: keuzes voor de kaft en ontbreken barcode

Uiteraard heeft u diverse keuzes met betrekking tot de kaft. U kunt bij Photobox zelfs een fotoboek maken zonder dat er een barcode op staat. Daarvoor betaalt u wel een meerprijs, maar u zorgt op die manier wel voor een zeer stijlvolle afwerking. Met betrekking tot de kaft kunt u kiezen voor linnen of leer, een harde of een zachte kaft en bijvoorbeeld een spiraalbinding om de pagina’s om te kunnen slaan. Uiteraard kunt u een platliggend boek bestellen, al betaalt u ook daarvoor weer een meerprijs.

Photobox Software

De software van Photobox is goed in orde, het aantal mogelijkheden is divers. De software is behoorlijk gebruiksvriendelijk en u heeft er de beschikking over een groot aantal bewerkingsmogelijkheden voor foto’s. Qua tekstbewerking valt het wellicht een beetje tegen, maar de software van Photobox scoort in ieder geval wat ons betreft nergens echter onder de maat.

Wilt u een mooi fotoboek maken bij Photobox en bent u best bereid daar een wat hogere prijs voor te betalen? Dan kunnen we u deze aanbieder aanbevelen. Klik hier om naar de site van Photobox te gaan