Fotoalbum test 2016

Fotoboeken vergelijken op meer dan 100 criteria

Fotoalbum maken? Bekijk onze fotoboek test

Wij hebben onlangs ook onze nieuwe test gepubliceerd: bekijk de fotoalbum test 2018 hier.

Voor een ieder die een fotoboek maken wil is het relevant om te weten bij welke partij hij of zij dit als beste kan doen. Bij het fotoalbum maken zijn een aantal zaken zeer relevant. Denk hierbij aan de prijs-kwaliteitsverhouding, maar vergeet ook zeker niet de gebruiksvriendelijkheid en mogelijkheden van de software niet. fotoboek maken catalogusIn onze fotoboek vergelijking van 2016 hebben we dan ook gekeken naar de fotoboeken van een groot aantal aanbieders. Dit jaar hebben we in onze fotoalbum test 26 aanbieders met elkaar vergeleken.

Wij ontvangen regelmatig e-mails van bezoekers van onze website die ons vragen om hen te helpen bij dit keuzeproces. Voor ons is dit natuurlijk best moeilijk, omdat de waardering van de diverse criteria voor een ieder anders ligt. In onze fotoalbum test ligt het zwaartepunt van de waardering van aanbieders op kwaliteit, vervolgens op prijs, dan op software en tenslotte op service en levertijd.

Wij proberen in ieder geval u meer inzicht te verschaffen in deze criteria en de (on)mogelijkheden bij de diverse aanbieders. Daarbij maken wij onder andere de prijzen voor een fotoboek transparant. Doordat het aantal pagina’s, de verzendkosten en banner fotogoedkosten voor toevoegen van extra pagina’s niet altijd duidelijk staan weergegeven weten veel mensen pas waar ze aan toe zijn als ze het fotoboek bestellen.

Einduitslag van de fotoalbum vergelijking 2016

Hieronder vindt u de einduitslag van onze fotoboek vergelijking. U kunt op de individuele aanbieders klikken om naar de website te gaan, of eerst onze beoordeling lezen door op beoordeling te klikken. Let op: wij zijn momenteel nog druk aan het schrijven met de reviews per aanbieder. Het kan daarom zijn dat u nog bij de review van de test van 2015 of op onze homepage terecht komt. In de loop van februari en begin maart 2016 proberen wij alle artikelen te schrijven. Wij danken u voor uw begrip.

1: Fotofabriek fotoalbum test Bekijk de beoordeling
2: Fotogoed fotoboek maken Bekijk de beoordeling
3: Albelli fotoboeken vergelijken Bekijk de beoordeling
4: Pixum fotoalbums Bekijk de beoordeling
5: Bol.com fotoalbum test 2016 Bekijk de beoordeling
6: HEMA.be fotoboeken Bekijk de beoordeling
7: CEWE.be fotoboeken Bekijk de beoordeling
8: Vistaprint fotoboek Bekijk de beoordeling
9: PosterXXL Bekijk de beoordeling
10: HetFotoalbum Bekijk de beoordeling
11: MyPhotofun fotoalbum test Bekijk de beoordeling
12: Fotoboeken.nl fotoalbum test Bekijk de beoordeling
13: Topfotoalbum.be fotoalbum test Bekijk de beoordeling
14: Webprint Bekijk de beoordeling
15: Fotoalbum.be fotoboeken Bekijk de beoordeling
16: Blurb Bekijk de beoordeling
17: Foto.com Bekijk de beoordeling
18: Smartphoto Bekijk de beoordeling
19: Binqy Bekijk de beoordeling
20: Photobox Bekijk de beoordeling
21: Apple Bekijk de beoordeling
22: TicTacPhoto Bekijk de beoordeling
23: myphotobook Bekijk de beoordeling
24: Fastfotoalbum Bekijk de beoordeling
25: Henzo Bekijk de beoordeling
26: Big Freddy Bekijk de beoordeling
Wilt u een Fotoalbum maken? Klik op een aanbieder om naar de website te gaan

Fotoboek vergelijk: onze beoordelingscriteria

In onze fotoalbum test 2016 hebben wij naar een groot aantal criteria gekeken. De fotoalbum vergelijking is dan ook uitgebreider dan voorgaande jaren.

De fotoboek testresultaten

Hieronder vindt u samengevat de resultaten van onze fotoboek test 2016. Wanneer u op de afbeelding klikt, dan wordt deze groter en kunt u de aanbieders eenvoudig vergelijken op de diverse criteria. Wilt u meer weten over de fotoalbum test en de individuele beoordelingen lezen? Bekijkt u dan onze pagina beoordelingen.

vergelijking 2016 be kopie

Een fotoboek maken kan je bij een groot aantal aanbieders doen. Het beste kan dit volgens ons bij Fotogoed, Fotofabriek, Pixum en Albelli.