Binqy: 18e vanwege de prijs

Platliggend fotoboek van hoge kwaliteit, maar duur en met een lange levertijd

Big Freddy fotoboek: focus op kwaliteit

IMG_4095 De Nederlandse aanbieder Big Freddy is nieuw in onze fotoalbum test. Wat opvalt aan deze aanbieder is dat men een duidelijke keuze heeft gemaakt door alleen voor kwaliteit te gaan. Zo kunt alleen maar platliggende fotoboeken bestellen en is het assortiment ook beperkt tot een zestal boeken. Het beperkte assortiment, de lange levertijd en de hoge prijzen maken echter dat Big Freddy niet tot de top van onze fotoboek vergelijking hoort. Al levert men wel echt goede kwaliteit.

Fotoboek van goede kwaliteit bij Big Freddy bestellen

Wilt u een fotoboek maken met foto’s van goede kwaliteit? Dan bent u bij Big Freddy aan het juiste adres. Het platliggende fotoalbum ziet er fraai uit en is netjes verpakt. De kwaliteit van de afdrukken is echter goed, wat betekent dat de foto’s op een mooie manier tot hun recht komen. De kleuren zijn goed en de afbeeldingen zijn scherp, zoals u dat ook in een fotoalbum zou verwachten.

Standaard platliggend boek maken bij Big Freddy

Het unieke van het fotoboek bij Big Freddy is dat het standaard om een platliggend boek gaat. Dit is bijzonder interessant op het moment dat u een grote foto als achtergrond wilt gebruiken, die over de beide pagina’s loopt. De pagina’s staan in het midden niet omhoog, zoals dat bij veel andere aanbieders wel het geval is. In plaats daarvan liggen ze mooi plat, waardoor het fotoboek van Big Freddy goed geschikt is voor panorama-foto’s. Helaas kunt u het fotoboek na het maken niet online delen, waardoor u de resultaten even af dient te wachten. En dat kan soms even duren, want wij ontvingen ons fotoboek pas na 18 dagen.IMG_4094

Software als bij Bingy en mogelijkheden

De software voor het fotoalbum bij Big Freddy is gelijk aan die van Bingy en Henzo, waardoor u er wellicht al eens eerder mee gewerkt heeft. U geeft de mogelijkheid om gebruik te maken van diverse lay-outs en achtergronden, al is het aantal wat beperkt. U kunt het boek automatisch laten vullen en de software is behoorlijk gebruiksvriendelijk. Wat ontbreekt is een functie om foto’s te slepen van het ene naar het andere fotokader en kunt u geen foto’s importeren vanuit internet.

Service Big Freddy

Er valt in principe weinig aan te merken op de service, al heeft u er niet de mogelijkheid om te chatten en kunt u geen gebruik maken van een online cursus om fotoboeken te maken. Ook is het niet mogelijk om het fotoboek zonder een barcode op de achterkant te bestellen. De klantenservice van Big Freddy laat in principe geen steken vallen, maar steekt aan de andere kant ook niet boven de rest van het aanbod uit. Wat dat betreft laat Big Freddy goede resultaten zien.

Wilt u een kwalitatief goed platliggende fotoalbum maken en bent u bereid om iets meer te betalen? Dan kunnen wij u het Big Freddy fotoboek aanraden.