Smartphoto: 13e

Goede prijzen, redelijk goede kwaliteit, service en levertijd

Smartphoto fotoalbum: goede prijs en levertijd

Wilt u een voordelig standaard fotoboek bestellen en daarbij een makkelijk online fotoalbum programma gebruiken? Dan zit u bij Smartphoto op de goede plek.

Smartphoto fotoboekWe hebben een fotoboek besteld bij Smartphoto en zijn zeer te spreken over de prijzen en de levertijd van 5 dagen. Ook over de kwaliteit en de service zijn wij redelijk positief. U krijgt bij Smartphoto snel antwoord op uw vragen, zodat u precies weet wat er mogelijk is of hoe u iets op kunt lossen. De kwaliteit van de foto’s is er redelijk. De kwaliteit is acceptabel voor de gemiddelde gebruiker, maar de kwaliteit van de foto’s bij Smartphoto legt het af tegen een aantal andere aanbieders.

Kies uw eigen kaft bij Smartphoto

Wilt u een fotoboek maken bij Smartphoto? Dan zult u geholpen worden door de eenvoudige site, waar u meteen het juiste fotoalbum zult uitzoeken. U kunt er zelf bepalen hoe de kaft eruit komt te zien en of u bijvoorbeeld een platliggend boek wilt bestellen. Er is keuze uit een fotoboek met een spiraalbinding, een harde kaft een zachte kaft, linnen of leer. Dankzij het grote aantal mogelijkheden maakt u eenvoudig een persoonlijk boek met een luxe uitstraling, of kiest u voor een voordelig fotoalbum. Het papier is van goede kwaliteit en dankzij het maximale aantal pagina’s van 100 heeft u er voldoende ruimte om al uw foto’s te plaatsen.

Voordelig fotoboek zonder extra’s

Het Smartphoto fotoalbum is voordelig. Tenminste, op het moment dat u gebruik wenst te maken van een standaard fotoalbum. Wenst u extra’s toe te voegen zoals een groot aantal extra pagina’s, een fotocover of wellicht een platliggend boek en een hoogglans afwerking van de foto’s? Dan lopen de kosten snel op, een fotocover kost bijvoorbeeld al €5. Het is bij diverse extra opties daarom de moeite waard om de totale kosten te vergelijken met die van andere aanbieders. De kans is dan groot dat Smartphoto niet de meest voordelige aanbieder is, terwijl u het standaard fotoalbum er voor een scherp tarief kunt bestellen.

Software bij SmartphotoSmartphoto fotoalbum

Smartphoto maakt gebruik van online software voor het fotoboek, die op een behoorlijk gebruiksvriendelijke manier in elkaar zit. U heeft de keuze uit een groot aantal lay-outs en achtergronden en kunt een eigen foto als achtergrond selecteren. Het aantal fotobewerkingsmogelijkheden is helaas niet zo groot, maar knippen, plakken, wisselen en verplaatsen gaat zonder problemen.

Wat dat betreft kunt u uitstekend een fotoboek maken bij Smartphoto, vooral wanneer u een goede prijs wilt en niet de allerbeste, maar toch goede kwaliteit wenst. We kunnen u daarom aanraden een fotoalbum te maken bij Smartphoto, dankzij de redelijk goede prijs-/kwaliteitverhouding voor standaard boeken.

Klik hier voor de site van Smartphoto