Bol.com: uitstekende kwaliteit

Prima 5e plek dankzij een zeer goede kwaliteit, prima service, goede prijzen en software.

Bol.com fotoalbum: prima kwaliteit

Het Bol.com fotoalbum werd vorig jaar door ons voor het eerst getest. Bolcom paddestoelMen eindigde toen op een verdienstelijke 8e plek. Dit jaar doet men het nog beter en dat heeft men te danken aan een uitstekende prestatie op het gebied van kwaliteit. Het Bol.com fotoalbum  werd namelijk als een van de beste fotoboeken gezien door ons panel.

Bol.com kwaliteit

De kwaliteit van het Bol.com fotoboek is door ons panel beoordeeld. De conclusie is dat het fotoboek kwalitatief zeer goed is. Het panel was lovend over het gehele plaatje: de kleuren, de afwerking van buiten en binnenkant, het papier, etc. Het fotoboek behoort samen met het boek van Albelli en van testwinnaar Fotofabriek tot kwalitatief de besten van de fotoalbum test 2016.

Prijzen van de fotoboeken

Waar Bol.com een beetje minder op presteert dan Fotofabriek is het onderdeel prijs. Toch is het Bol.com fotoboek een uitstekende keuze, ook als u de prijs in beschouwing neemt. Want er zijn niet zo heel veel aanbieders die veel goedkoper zijn dan Bol.com. Dan hebben we het met name over de prijsvechters, die ook echt minder kwaliteit leveren. Wat ons betreft vindt u alleen een betere prijs-kwaliteitverhouding bij Fotogoed en Fotofabriek.

Fotoalbum softwareBolcom binnenkant

De fotoalbum software van Bol.com is een van de beste die u op de markt kunt vinden. Qua opties erg compleet en ook nog eens gebruiksvriendelijk. Van de aanbieders die wij getest hebben gebruiken ook CEWE en Pixum dezelfde software.

Service en levertijd

Bol.com laat haar boeken afdrukken bij CEWE en is daarmee verzekerd van een redelijk snelle levering. In de fotoalbum test 2016 zagen we dat het 6 dagen duurde voordat we het fotoboek thuis ontvingen. Netjes in een mooie CEWE verpakking (al is Bol.com van de buitenkant niet echt herkenbaar). Op het gebied van service viel het op hoe snel Bol.com is met het reageren op klantvragen. Niet alleen op de chat (wat logisch is), maar ook via mail. In bijna alle gevallen duurde het nog geen uur voordat we een reactie kregen.

Conclusie Bol.com fotoalbum:

Bol.com eindigde op een knappe 5e plek in onze test. Dat komt enerzijds door de geweldige kwaliteit, maar ook door de redelijk goede prijzen, de snelle service en de gebruiksvriendelijke en complete software. Maar vandaag nog uw fotoboek bij Bol.com