Fotogoed weer goed in de fotoalbum test

Uitstekende prijs en service, goede kwaliteit

Fotogoed fotoalbum: weer een prima prestatie

U bent het inmiddels waarschijnlijk al gewend en ook wij verbazen ons niet meer. Het Fotogoed fotoalbum is een van de best presterende uit onze fotoalbum test. Was men de laatste jaren nog winnaar, dit jaar eindigt men één positie lager op de tweede plaats. Fotogoed paddestoelDit omdat Fotofabriek iets beter beoordeeld werd op kwaliteit en op service. De verschillen blijven echter klein, dus u maakt zeker geen verkeerde keuze wanneer u uw fotoboek maken wilt bij Fotogoed. Lees hieronder onze beoordeling over Fotogoed.

 

Kwaliteit van het Fotogoed fotoalbum

Fotogoed staat bekend om haar kwalitatief goede fotoboeken. Dat schept enerzijds een verwachting, maar anderzijds ook vertrouwen. In onze fotoalbum test 2016 is het Fotogoed fotoalbum vergeleken met liefst 25 andere fotoboeken. De verschillen in de top van de ranglijst op het onderdeel kwaliteit zijn niet groot, maar dat maakt het des te zuurder voor Fotogoed dat men net iets lager eindigt dan andere jaren. De reden daarvoor was een piepklein foutje aan de bovenzijde van de binding tussen binnenwerk en kaft. De kleuren van het Fotogoed fotoalbum waren prima.

Prijzen van de Fotogoed fotoboeken

Fotogoed levert haar fotoboeken tegen uitstekend prijzen. We vergeleken de prijzen van de fotoboeken van de diverse aanbieders en keken daarbij onder andere naar verschillende diktes en verschillende afwerkingen (hoogglans en platliggende boeken). Fotogoed is met name bij de dikke boeken en bij de grotere formaten een van de goedkoopste aanbieders. Combineer dat met de kwaliteit en men heeft een absolute pre ten opzichte van veel andere aanbieders.

Service en levertijd

Over de service en de levertijd van Fotogoed hebben we eigenlijk niets dan lof. Men levert haar fotoboeken snel (5 dagen). Wanneer we de klantenservice op de proef stellen, dan valt op dat men niet alleen snel, maar ook zeer correct reageert.

Software

Fotogoed gebruikt dezelfde software als testwinnaar Fotofabriek. Een prima pakket met veel mogelijkheden. We slaan het pakket van Fotofabriek iets hoger aan omdat men wat meer opmaakmogelijkheden heeft voor de fotoalbum pagina’s. Maar dat is slechts een detail.

Conclusie Fotogoed fotoalbum

Wij kunnen niet anders dan het Fotogoed fotoalbum adviseren. Men levert een prima fotoboek, tegen zeer concurrende prijzen en ook nog eens snel. Heeft u onverhoopt een probleem? Dan zal de vriendelijke klantenservice u zeker helpen. Start vandaag nog met het maken van een fotoalbum bij Fotogoed.