Webprint in de fotoalbum test 2014

De Nederlandse aanbieder Webprint hebben wij in 2012 voor het eerst meegenomen in de fotoalbum test. Wat ons toen opviel was de online software die enigszins beperkt was.  Vorig jaar zagen wij al dat Webprint zich uitstekend ontwikkelde en ook dit jaar presteert men prima.

Webprint: goede prijsstelling

Webprint is een van de goedkopere aanbieders in onze fotoalbum test. Wilt u een fotoboek maken bij Webprint, dan bent u er redelijk zeker van dan u één van de goedkoopste fotoboeken maakt. Betekent goedkoop dan ook duurkoop? Nee: zeker niet. De kwaliteit van een Webprint fotoboek is zeer vergelijkbaar met bijvoorbeeld Albelli.

Webprint: online software

De software van Webprint staat volledig online. U hoeft dus helemaal niets te installeren en laadt de foto’s direct op naar de website van deze aanbieder. Daarmee kan u ook relatief snel bestellen. Daarnaast is Goede ervaringen met de levertijd

De levertijd van Webprint is een van de beste uit onze fotoboek vergelijking. Men levert namelijk in slechts 3 dagen al uit. Heeft u haast? Dan is een fotoalbum bestellen bij Webprint een goede optie.