Fotogoed fotoboek maken

Fotogoed: winnaar Fotoalbum vergelijking 2014

We testten ook Fotogoed in onze fotoboek vergelijking 2012 en in de fotoalbum test van 2013 en kwamen tot de conclusie dat deze partij het meest complete pakket heeft van alle fotoalbum aanbieders. Niet alleen scoort men uitstekend op kwaliteit, ook qua prijs is men een van de goedkoopste aanbieders. Het assortiment fotoboeken is een van de ruimste van alle aanbieders. Ook biedt men luxe fotobladen. banner fotogoedEen leuk product voor een ieder die een fotoboek gedurende het jaar maken wil. U kunt dan blad voor blad bestellen. Dat Fotogoed hoog zou eindigen is voor ons geen verrassing meer, want ook in de fotoalbum test 2012 en 2013 was men een van de toppers. Wat ons betreft een goede keuze wanneer u een fotoboek maken wilt.

Prijs vergelijking fotoboek maken

Als we prijzen voor het maken van een fotoalbum vergelijken tussen de diverse aanbieders dan valt het op dat Fotogoed een van de goedkoopste aanbieders is. Voor de 4 fotoalbum formaten waar wij naar gekeken hebben behoort men bij vrijwel alle fotoboeken tot de top 3 qua prijsstelling, op gepaste afstand van prijsvechter Foto.com. Alleen op een 20x20cm fotoboek is men wat duurder dan de meeste aanbieders.

Kwaliteit fotoboek maken

Het fotoboek dat wij van Fotogoed ontvangen ligt erg snel op de deurmat. Al na 4 werkdagen heeft Fotogoed het fotoboek klaar en hebben wij deze in huis. Wij vinden het erg prettig dat Fotogoed standaard geen streepjescode op de omslag van het fotoboek heeft staan. Wanneer wij een fotoalbum maken, dan is het resultaat dus ook echt van ons en staat er geen storende reclame op. De kwaliteit van het fotoalbum is zoals we gewend zijn uitstekend. Er is aandacht geschonken aan het product en het fotoboek ziet er netjes uit. De foto’s zijn mooi van kleur en het fotoalbum is netjes afgewerkt. Vorig jaar hadden we een fotoboek besteld, waarbij de bladen op hoogglans werden afgedrukt. Dit vonden wij mooi, maar gaf met name in zonlicht een sterke reflectie. Dit jaar hebben we gewoon de standaard afwerking besteld.

Fotoboek maken met uitgebreide software

De software van Fotogoed doet qua mogelijkheden niet onder ten opzichte van de veelvoorkomende CEWE software (o.a. gebruikt door Fotoalbum.be, Delhaize en Pixum) of de software van Albumprinter (Albelli en HEMA). Sterker nog: de fotobewerkingsmogelijkheden zijn vele malen ruimer. Wat wij echter een nadeel vonden is de gebruiksvriendelijkheid van het programma. Deze werkt echt wel wat lastiger dan de andere programma’s. Ook zijn de lay-out mogelijkheden van de pagina’s wat minder uitgebreid. Voor de MAC gebruiker heeft men geen mogelijlheden. Deze zal in een professioneel programma PDF’s moeten maken en deze moeten opladen via de PDF uploader.

Al met al zijn wij net als vorig jaar en het jaar daarvoor erg te spreken over het fotoboek maken bij Fotogoed. Bezoek de website van Fotogoed om een fotoalbum te maken.

Benieuwd naar andere reviews en onze fotoalbum test 2014? Kijk naar de andere fotoboek beoordelingen.