Prentu: voor een goed en eenvoudig boek

Goed geprijst standaard fotoalbum, te duur voor een uitgebreid fotoboek

Prentu: redelijke prijzen en fotoboeken

Prentu fotoboek Wil u een fotoalbum maken bij Prentu? Prentu is een nieuwkomer in onze test. Alhoewel, nieuwkomer? Prentu heet in Nederland Webprint en is vorig jaar onder die naam in onze fotoboek vergelijking meegenomen. Toen scoorde men erg hoog, mede dankzij goede prijzen en een prima kwaliteit. Dit jaar eindigt men echter wat lager. Dat heeft te maken met een forse uitbreiding van onze testcriteria en een iets lagere score op prijs.

Redelijke kwaliteit en goede service bij fotoboek van Prentu

Wilt u een fotoboek maken bij Prentu? Wij bestelden er een fotoboek en beoordeelden zowel het fotoboek, de software als de service. De foto’s in het fotoalbum van Prentu zijn van een redelijk goede kwaliteit. De helderheid is in orde, de scherpte klopt en de foto’s komen goed over. Wel zijn er aanbieders die echt beter scoren op het gebied van kwaliteit. Dat maakt ook dat men op het gebied van service wat lager scoort als andere aanbieders. Daarnaast is ook de service bij Prentu dik in orde, hier zitten de medewerkers daadwerkelijk voor u klaar om u verder te helpen. Dit uit zich onder andere in een snelle reactie op gestelde vragen per mail.

Harde of zachte cover en pagina’s toevoegen

Uiteraard heeft u bij de keuze voor een fotoalbum bij Prentu verschillende mogelijkheden, zoals een harde of een zachte cover. U kunt hier zelf een keuze uit maken. Prentu fotoalbumUiteraard zal uw keuze wel de te betalen prijs beïnvloeden. Het papier heeft standaard een gewicht van 190gr, dit is net iets minder dan gemiddeld, maar aan de andere kant van voldoende kwaliteit. Wilt u extra pagina’s toevoegen? Houd er rekening mee dat u met €1 per 2 pagina’s een relatief hoger prijs betaalt, vooral wanneer u het boek uit wilt breiden tot het maximale aantal pagina’s van 96.

Prijzen van de Prentu fotoboeken

De prijzen van de fotoboeken bij Prentu liggen voor de standaard variant een stuk lager dan bij een aantal van de andere aanbieders, vooral wanneer u voor de kleinere boeken kiest. U betaalt standaard een aantal euro’s minder, al verdwijnt dit verschil op het moment dat u bijvoorbeeld een 30 x 30cm boek wilt bestellen of extra pagina’s. Het is wat dat betreft de moeite waard om de prijzen goed te vergelijken, inclusief eventuele extra’s zoals hoogglans of een fotocover. Voor dit laatste betaalt u bij Prentu bijvoorbeeld €0,99, terwijl een aantal andere leveranciers u deze mogelijkheid gewoon gratis of tegen lagere prijzen bieden. Dit maakt dat Prentu voor de wat luxueuze fotoboeken een minder goede keuze is.

Handige software met diverse mogelijkheden
De software van Prentu zit op een behoorlijk handige manier in elkaar, ondanks dat het bedrijf de software in een online variant heeft ontwikkeld. Een fotoboek maken bij Prentu is niet lastig, vooral niet wanneer u hier al wat ervaring mee heeft. Het aantal bewerkingsmogelijkheden voor de foto’s is gemiddeld tot goed. U kunt onder andere kiezen uit honderden achtergronden en honderden clipart afbeeldingen. Verder kunt u een eigen foto als achtergrond gebruiken en het formaat van het fotoboek tussentijds wijzigen.

Wilt u een fotoboek maken bij Prentu? Dat is wat ons betreft voor de standaard variant een prima keuze.
Klik hier voor de site van Prentu

Maak een extra dik fotoboek!

Albelli

De goedkoopste fotoalbum aanbieders

1: HetFotoalbum
2: Topfotoalbum.be fotoalbum test
3: Fotogoed fotoboek maken
4: MyPhotofun fotoalbum test
5: Foto.com
6: Fotofabriek fotoalbum test
7: Fotoalbum.be fotoboeken
8: Bol.com fotoalbum test 2016
9: Pixum fotoalbums
10: PosterXXL
11: Henzo
12: Webprint
13: CEWE.be fotoboeken
14: Blurb
15: Smartphoto
16: Albelli fotoboeken vergelijken
17: Fotoboeken.nl fotoalbum test
18: HEMA.be fotoboeken
19: myphotobook
20: Vistaprint fotoboek
21: Fastfotoalbum
22: Big Freddy
23: Binqy
24: TicTacPhoto
25: Photobox
26: Apple
Wilt u een Fotoalbum maken? Klik op een aanbieder om naar de website te gaan

Fotoboek kwaliteit

1: Albelli fotoboeken vergelijken
2: Bol.com fotoalbum test 2016
3: Fotofabriek fotoalbum test
4: Fotoboeken.nl fotoalbum test
5: Pixum fotoalbums
6: Apple fotoboeken
7: Fotogoed fotoboek maken
8: CEWE.be fotoboeken
9: HEMA.be fotoboeken
10: Vistaprint fotoboek
11: Binqy
12: TicTacPhoto fotoboeken vergelijken 2016
13: Photobox
14: Webprint
15: PosterXXL
16: myphotobook
17: Foto.com
18: Smartphoto
19: Fotoalbum.be fotoboeken
20: HetFotoalbum
21: Topfotoalbum.be fotoalbum test
22: MyPhotofun fotoalbum test
23: Blurb
24: Henzo
25: Big Freddy
26: Fastfotoalbum
Wilt u een Fotoalbum maken? Klik op een aanbieder om naar de website te gaan