Fotofabriek: nummer 1 in de fotoalbum test 2016

Goede prijs, kwaliteit, levertijd en service

Fotofabriek: eindelijk een keer winnaar

Fotofabriek is al jaren een vaste waarde in onze fotoalbum vergelijking. Al menig keer eindigde men na het eveneens uitstekende Fotogoed op de tweede plaats, maar dit jaar zijn de rollen omgedraaid. Fotofabriek wint de fotoalbum test 2016 en laat AlbelliFotogoed en Pixum achter zich. De belangrijkste redenen voor de eerste positie van Fotofabriek zullen wij hieronder toelichten. Hierbij gaan we onder andere in op prijs, kwaliteit, levertijd, service en software.Fotofabriek paddestoel

Fotoboek kwaliteit

Wij testen onze fotoboeken samen met een aantal bezoekers van onze website. Kwaliteit van de fotoboeken is daarbij het belangrijkste criterium, maar we vergeten uiteraard niet om ook de fotoalbum prijzen, de service, de levertijd en de software mee te nemen. Op kwaliteit kwam Fotofabriek dit jaar uitstekend uit onze vergelijking. Het Fotofabriek fotoboek eindigde namelijk op een knappe derde positie, met een gering verschil ten opzichte van onder andere Albelli. We hebben hierbij wel gekeken naar de fotoboeken met standaard papier. Over fotoboeken op fotopapier kunnen we geen uitspraken doen.

Fotoalbum prijzen

De prijzen die Fotofabriek hanteert kunnen we met een gerust hart prima noemen. Er zijn in onze test duidelijk prijsvechters te onderscheiden en in die categorie durven we Fotofabriek niet te zetten. Maar wel is het zo dat men tegen zeer gunstige prijzen een kwalitatief goed fotoboek levert. Bovendien heeft men regelmatige een leuke Fotofabriek kortingsactie. Klik hier voor de actuele Fotofabriek korting.

Levertijd en serviceFotofabriek verpakking kopie

De levertijd van het Fotofabriek fotoboek is goed te noemen. We ontvingen ons fotoboek binnen 5 werkdagen en dat is prima. Het Fotofabriek fotoboek is netjes en vooral ook herkenbaar ingepakt.

Om niet alleen levertijden als criterium mee te nemen hebben we ook gekeken naar andere onderdelen op het gebied van service. Bijvoorbeeld naar de snelheid van reageren op klantvragen via mail, telefoon of chat (indien aanwezig). Fotofabriek presteerde hier uitstekend en reageerde uitermate snel op vragen.

Software

De software van Fotofabriek is een van de meest uitgebreide pakketten die u op internet zult vinden. Misschien is het niet zo gebruiksvriendelijk als de CEWE software of de software van Albelli. Maar wat u wel krijgt is een pakket waarmee u eenvoudig foto’s kan bewerken, teksten kan aanpassen en uw boek tot op ieder detail kan aanpassen. Super!

Wil u een fotoalbum maken bij Fotofabriek? Wij kunnen deze aanbieder van harte aanbevelen. Klik hier voor de site van Fotofabriek

Maak een extra dik fotoboek!

Albelli

De goedkoopste fotoalbum aanbieders

1: HetFotoalbum
2: Topfotoalbum.be fotoalbum test
3: Fotogoed fotoboek maken
4: MyPhotofun fotoalbum test
5: Foto.com
6: Fotofabriek fotoalbum test
7: Fotoalbum.be fotoboeken
8: Bol.com fotoalbum test 2016
9: Pixum fotoalbums
10: PosterXXL
11: Henzo
12: Webprint
13: CEWE.be fotoboeken
14: Blurb
15: Smartphoto
16: Albelli fotoboeken vergelijken
17: Fotoboeken.nl fotoalbum test
18: HEMA.be fotoboeken
19: myphotobook
20: Vistaprint fotoboek
21: Fastfotoalbum
22: Big Freddy
23: Binqy
24: TicTacPhoto
25: Photobox
26: Apple
Wilt u een Fotoalbum maken? Klik op een aanbieder om naar de website te gaan

Fotoboek kwaliteit

1: Albelli fotoboeken vergelijken
2: Bol.com fotoalbum test 2016
3: Fotofabriek fotoalbum test
4: Fotoboeken.nl fotoalbum test
5: Pixum fotoalbums
6: Apple fotoboeken
7: Fotogoed fotoboek maken
8: CEWE.be fotoboeken
9: HEMA.be fotoboeken
10: Vistaprint fotoboek
11: Binqy
12: TicTacPhoto fotoboeken vergelijken 2016
13: Photobox
14: Webprint
15: PosterXXL
16: myphotobook
17: Foto.com
18: Smartphoto
19: Fotoalbum.be fotoboeken
20: HetFotoalbum
21: Topfotoalbum.be fotoalbum test
22: MyPhotofun fotoalbum test
23: Blurb
24: Henzo
25: Big Freddy
26: Fastfotoalbum
Wilt u een Fotoalbum maken? Klik op een aanbieder om naar de website te gaan